Om de foto’s te sorteren en één voor één in te plakken blijkt voor mij toch een TE grote opgave. 

Baby foto album, de polaroidvariant

Om de foto’s te sorteren en één voor één in te plakken blijkt voor mij toch een TE grote opgave. 

Oei, ik bedenk mij dat het toch eigenlijk schandalig is. S. wordt over twee maanden alweer 2 jaar en ik heb mij er vandaag dan toch eindelijk toe kunnen zetten om alle foto’s van hem in te plakken in het foto album. Van te voren had ik mij zo voorgenomen om dit netjes bij te houden. Nu blijkt dat ik wel van foto’s maken houd en de foto’s laten afdrukken is ook geen probleem. Op de ene foto kijkt S. net weer iets anders dan op de andere, voor een buitenstaander lijken ze misschien precies op elkaar maar het zijn echt geen identieke foto’s, dat zie je toch zo? En zo is het bij bijna elke foto.

Om de foto’s te sorteren en één voor één netjes in te plakken blijkt voor mij toch een TE grote opgave. Er gaat zo veel tijd inzitten en waarvoor? Ik ben vandaag 5 uur lang bezig geweest met het plakken van foto’s.
Misschien had ik in eerste instantie niet zo belachelijk veel foto’s moeten laten afdrukken, 300 van de eerste twee weken na zijn geboorte. En dan de rest van de weken nog. Geen van de foto’s kan en wil ik natuurlijk wegdoen, ik vind ze stuk voor stuk prachtig. Volgens mij vind elke moeder dat van haar kleine.
Nu hadden we dus overal losse foto’s rondslingeren in de kastjes van het dressoir en ik heb werkelijk waar maanden gewacht tot dat ze netjes ingeplakt zouden worden. Maarja, wie moest dat dan doen?
Ergens had ik gehoopt dat J. (mijn wederhelft) dit karweitje voor mij zou oppakken, dromen mag altijd toch? 😉
Met het afdrukken van belachelijk veel foto’s ben ik inmiddels gestopt.

Dus ik heb de oplossing, een polaroid camera. De foto’s zijn direct klaar en kan ik in zo’n schattig bijpassend hoesje doen in mijn handtas. Voor mij is het een echte uitvinding, bij elke mijlpaal in ons leven en elk uitstapje of bezoekje aan vrienden en familie gaat hij mee. Ik zou niet meer zonder willen. Natuurlijk maak ik daarnaast nog foto’s met mijn andere camera die ik dan wel laat afdrukken maar dit keer houd ik het aantal foto’s binnen de perken en is het te overzien. De foto’s die nu nog op mijn telefoon en pc staan wil ik ook nog graag sorteren en veilig opbergen. Klinkt als een mooi toekomstplan 😉

, , ,

Post navigation

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.