Sale: Zara

Baby kleding van de Zara vindt ik echt prachtig, het is net even anders dan de kledingzaken voor baby’s hier in het centrum. Naast dat ik het prachtig vindt is het ook prijzig, zeker als ik zie hoe meneertje met zijn kleding omgaat.
Wit blijft niet lang wit, het wordt eerst grijs/wit en daarna heeft de kleur iets weg van gebroken zwart (als dat al bestaat).
Vlekkenspray e.d. is er niet tegen opgewassen, bij zijn knieën vertonen zijn broeken slijtageplekken. Ik kan er niet tegen op kopen ook al houdt ik zo van shoppen.
Daarom koop ik de laatste tijd steeds vaker wat in de Sale voor meneertje. Zijn nieuwe jas die hij pas een week had zijn we vergeten of kwijtgeraakt op vakantie waardoor hij dus weer een nieuwe jas nodig heeft.
Bij de Zara heb ik echt een mooi jasje gezien met een stoere kleur, de binnenkant heeft een afwijkende kleur waardoor het net wat anders dan anders is. Perfect wat mij betreft.

De volgende dag werd het al geleverd en het past meneertje gelukkig, alleen de mouwen zijn iets te lang maar dat heeft hij bij vrijwel al zijn bovenkleding. Even de mouwen omslaan en hij kan direct ermee de zandbak in.

Post navigation

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.