DIY: verjaardagsuitnodiging peuter

Voor de 2e verjaardag van S. wilden we een speciale aankondiging. Van dreumes naar peuter, 2 kaarsjes op zijn taart. Wat is er nu leuker dan voor een kinderverjaardag de uitnodiging samen in elkaar te knutselen?

Het idee bleek heel leuk maar niet uitvoerbaar. Ik had er in mijn enthousiasme niet bij stilgestaan dat S. niet langer dan een kwartier stil kan blijven zitten en zijn motoriek niet zo verfijnd is als die van mij. Daarnaast had hij alleen maar oog voor zijn trein. Enerzijds ook hartstikke fijn, hij was rustig aan het spelen en ik druk aan het prutsen aan tafel.

Mocht je zelf ook deze uitnodigingen willen maken, let er dan wel op dat het lastig is om te versturen omdat de flesjes breekbaar zijn!
Hier had ik zelf niet aan gedacht, waardoor ik de helft van de uitnodigingen persoonlijk heb langs moeten brengen en de overige helft uit luiheid thuis heb laten staan. De resterende familie en vrienden heb ik via whatsapp uitgenodigd.
Maar dat neemt niet weg dat ik het erg leuk vond om te maken, al zal ik volgend jaar eerder voor een papieren uitnodiging gaan 😉

Ben je enthousiast, geïnspireerd en wil je zelf deze uitnodigingen maken dan heb je het volgende nodig:

  • glazen flesjes
  • kleine uitnodigingen
  • perforator
  • verschillende kleuren papier
  • kleine belletjes

Het is héél snel gemaakt en zo heb je toch op een originele manier je verjaardagsuitnodigingen.

Heb jij ook een originele verjaardagsuitnodiging voor jouw kind gemaakt?

, , ,

Post navigation

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.