DIY- kussens maken

Het is zondagavond als ik een berichtje op mijn telefoon krijg van mijn zusje. Ze vraagt in de groeps app wie er morgen rond 14:00 uur in de stad is want dan komt ze met haar dochtertje van 3 maanden oud naar Deventer toe. Ik vind het ontzettend leuk om haar weer te zien maar ik baal wel dat ze het zo laat pas aangeeft, nu moet ik EN een lunch met vriendinnen verzetten EN lastminute nog iets maken voor mijn kleine nichtje. Nu “moet” ik natuurlijk niets maken maar omdat ik de laatste tijd zo blij wordt van mijn naaimachine en dan met name de projectjes die eruit rollen, wil ik graag ook dat één van deze projectjes voor mijn nichtje is.

Gezien de tijdsdruk en omdat ik best moe ben nadat ik de halve middag sushi heb gemaakt duik ik toch zonder ideeën voor een projectje op aanraden van J. (mijn wederhelft) mijn bed in.
De volgende ochtend was ik druk, kleine uk uit bed halen en klaar maken voor het kinderdagverblijf, mezelf opfrissen. Kleine uk naar het kinderdagverblijf brengen en snel naar huis om te ontbijten. Na het ontbijt had ik nog 3 kwartier over voordat mijn rijles begon. Binnen de 45 minuten heb ik van restjes stof en fleece onderstaande kussentjes gemaakt. Het kussentje met de panda beren is voor mijn lieve nichtje en het kussentje met de wegenprint is voor mijn kleine uk.

                                                                                                                                                                                                                                                              

 

, , , , , , , , ,

Post navigation

One thought on “DIY- kussens maken

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.