Cakesmash deel 2

De eerste dag van het 3-daagse feestje van mijn kleine man is voorbij. Nog 2 te gaan! 🙂 De hele dag had ik een heel fijn gevoel, alsof ik vlinders in mijn buik voelde en weer opnieuw verliefd werd. Samen met mijn beide mannen hebben we een cake smash gehouden eind van de ochtend. In mijn vorige blog is te lezen dat ik zat te twijfelen over een geschikte outfit.  We hebben hem in zijn geboorte outfit laten cake smashen (om verdere viezigheid te voorkomen had hij overigens wel een luier om).

De kleine man was even aan het twijfelen, hij had niet meteen door wat de bedoeling was. Nadat zijn papa hem een hapje van de taart gaf begonnen zijn oogjes te glinsteren en ging hij los. Ik had hem een vork gegeven maar het bleek dat hij die niet nodig had, 2 handen zijn genoeg om te graaien mama. Laat die vork maar achterwege 😉

Trotse mama
Alle kaarten, felicitaties en cadeaus voor onze kleine man maakt mij tot een heel trotse mama. Het is zo vertederend om te zien dat hij echt zijn eigen gang gaat en een balans zoekt tussen het bezoek en spelen met zijn duplo. En het feestje gaat nog 2 dagen door!

Deze diashow vereist JavaScript.

, , , , ,

Post navigation

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.