Gender reveal party

Inmiddels ben ik alweer 26 weken zwanger van de 2e en steeds vaker krijg ik de vraag of we weten wat het geslacht is van de baby en of het geheim is. Nou het is geen geheim, behalve dan voor mijn familie. Mijn vader wil het niet weten, tijdens mijn eerste zwangerschap kon en wilde ik het niet geheim houden maar nu bij de tweede kan ik hem daar wel in tegemoet komen voor zolang dat duurt. Onze peuter wil namelijk ook dolgraag weten of hij een broertje of zusje krijgt en we willen het hem ongeveer 3 weken van te voren vertellen.

Om mij heen houdt (bijna) iedereen een gender reveal party, de trend die na de babyshower overgewaaid is uit Amerika. Een feest waarop de aanstaande ouders het geslacht van hun baby onthullen in het bijzijn van vrienden en familie. Hartstikke leuk als er een reden is voor een feestje natuurlijk. Mijn vriendin heeft toen zij zwanger was van haar zoontje een taart laten maken, haar familie uitgenodigd en samen de taart aangesneden. De kleur van de binnenzijde van de taart liet zien wat het geslacht werd. Ontzettend tof zag het eruit, ik zal hieronder dan ook de foto’s van dit speciale moment met jullie delen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zelf organiseer ik geen gender reveal party, tijdens mijn eerste zwangerschap heb ik dit ook niet gedaan. Ik ben dol op feestjes, maar dan wel het soort feestjes waar ik zelf heen kan gaan, kan genieten en vervolgens weer met een blij gevoel naar huis. Een feestje waarbij je niet in het middelpunt van de belangstelling staat, dat zijn voor mij de fijnste feestjes.

, , , , , , , ,

Post navigation

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.