Groot feest, 1e verjaardag met cake smash fotoshoot!

pexels-photo
Spannend, zijn eerste verjaardag is in zicht. Volgende maand is het zo ver. Het wordt een groot feest, met veel versieringen, cadeau’s, een mooie outfit, bezoek en natuurlijk TAART!  Mijn hoofd stroomt over van ideeën. Zou het niet een onvergetelijke verjaardag worden als we een cake smash fotoshoot houden, gewoon thuis op zijn verjaardag zelf? Het feest hebben we verspreid over 3 middagen van 15:00 – 18:00 uur, zodat het voor de kleine man niet te druk wordt. Om na zijn middagdutje het bezoek te ontvangen leek ons een goed plan, dan heeft hij een relaxed dagje erop zitten met zo min mogelijk prikkels en kan hij wat langer wakker blijven. Nu moet ik eerlijk toegeven dat het voor ons ook heel fijn is om het bezoek aan het einde van de dag te ontvangen, dan kunnen we de dag gezamenlijk (lees: rustig) opstarten en voorbereiden.

Weer terug naar de cake smash fotoshoot. Een goede voorbereiding is het halve werk. Voor de fotoshoot wil ik zelf een grote cupcake maken speciaal voor de kleine man, het is immers zijn verjaardag dus dan heeft hij ook recht op zijn eigen “taart”. Wat is er nu leuker dan in je eigen taart te mogen graaien? Ik weet zeker dat het naast een onvergetelijk tafereel ook hilarische foto’s gaat opleveren.

En dan de cupcake. Op de bovenkant wil ik graag een topping van crème maken omdat dit mij aantrekkelijk lijkt voor de kleine man om hier met zijn vingers door heen te gaan. Hij eet sinds kort met de pot mee en is niet gewend aan suikers. Ondanks dat ik de toegevoegde suikers zo lang mogelijk wil uitstellen ga ik eenmalig voor zijn verjaardag hier toch voor kiezen. Er is al zo veel wat er geregeld moet worden en een grote versie van een cupcake, is voor mij al een gehele uitdaging.

Qua outfit kies ik voor een stoere look, een broek met bretels, een bloot bovenlijfje met een vlinderstrikje. Scheelt weer wasgoed (ook fijn). Of misschien ga ik toch voor zijn smoking, staat wel chique en feestelijk.
Als ik er aan denk wordt ik hartstikke enthousiast, nu maar hopen dat de kleine man het net zo leuk gaat vinden als zijn moeder. 😉

, , , , , ,

Post navigation

6 thoughts on “Groot feest, 1e verjaardag met cake smash fotoshoot!

  1. Wat leuk om te lezen! ❤️ Echt een uitdaging om zelf een grote cupcake te maken En alle ideeën die je al hebt
    Ben nu al benieuwd naar foto’s!!!

  2. Wat leuk geschreven Nathalie! Ik ga je volgen 😉 ben benieuwd naar de volgende verhalen. Veel plezier met de eerste verjaardag

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.