P(R)ET

Ken je dat gevoel dat je nog wat quality time wilt maar er eigenlijk de energie niet voor hebt? Dat je bedenkt om iets te gaan doen en je merkt terwijl je het doet dat je niet helemaal alert bent? Dat er honderduizend en één dingen door je hoofd gaan en je de details van dit alles niet helder voor ogen hebt?
Nou dat had ik dus op de dag dat we de pet van meneertje kwijt raakten. Alert genoeg om veilig ijs te kunnen halen. De hele weg kwebbelen met mijn 2 mannen maar dat één van hen zijn pet van zijn hoofd trekt en los laat? Néé, dat heb ik echt niet gezien.

Onlangs is meneertje zijn nieuwe jas kwijtgeraakt op vakantie (of beter gezegd wij zijn dat kwijt geraakt of simpelweg vergeten). En nu dan ook zijn pet. We gingen na het avondeten nog even met z’n 3tjes op weg naar de ijssalon en ergens in de drukte heeft hij zijn pet afgedaan en laten vallen. Pas nadat we 10 minuten de ijssalon hadden verlaten kwamen we erachter.
Dus zat er maar 1 ding op, nagenieten van ons heerlijke ijsje en op weg naar de H&M om te kijken of de pet nog in het huidige assortiment te koop was. Helaas, niet in de winkel en na een vlugge blik op de site van de H&M zagen we dat de pet ook daar niet meer verkocht werd.
Daarom gingen we petten passen, meneertje vond het GE-WEL-DIG en was vrolijk aan het lachen.
Uiteindelijk hebben we voor de rode gekozen omdat het hem zo ontzettend stoer staat en het past bij zijn nieuwe blauwe jasje. H&M pet

Inmiddels is de pet na 5 lange werkdagen dan eindelijk geleverd en wat een schik heeft hij ervan. Het is zijn eerste pet die hij laat zitten. We kunnen met een gerust samen gaan fietsen zonder tig keer te stoppen om de pet van de grond te rapen.
Ik zeg: deze pettenmissie is geslaagd! 🙂

 

, ,

Post navigation

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.