Waterpret

Het is warm zonnig weer, echt tijd om het zwembad buiten op te zetten om verkoeling in te intex-speelzwembad-de-zeemeermin-91dzoeken samen met je baby. Er zijn veel verschillende babyzwembaden, daarom nu een blog waarom wij voor dit opblaasbare zwembad hebben gekozen.

We hadden twee wensen waar het zwembad aan moest voldoen. Ten eerste wilden we graag een opblaasbaar zwembad halen, scheelt ruimte en dan kunnen we het makkelijk mee nemen op vakantie. Naast dat het opblaasbaar moest zijn wilden we ook een zwembad met verschillende spel elementen zodat de kleine man zelf op ontdekking kan gaan en wij kunnen meegenieten van de waterpret.
Wij hebben verschillende zwembaden bekeken en uiteindelijk gekozen voor het opblaasbare zwembad van Intex.

Zoals je op de afbeelding kunt zien is er een waterglijbaan van het ene gedeelte van het zwembad naar het andere. Het zwembad is inclusief 4 (opblaasbare) ringen, een balspel met (plastic) ballen en een waterspuit. Als je een tuinslang op het bad aansluit dan komen er waterstralen uit de opblaasbare boog.
Juist vanwege de verscheidenheid aan spel elementen, de vrolijke kleuren en de goede reviews hebben we voor dit opblaasbare zwembad gekozen. Ook wordt er een reparatie set en een extra aftapplug bij geleverd, naar mijn idee ook onmisbaar.
Het badje is oorspronkelijk geschikt vanaf 3 jaar. De kleine man kan er dus een aantal jaar plezier van hebben.

Er waren ook zwembaden met een zonnedakje, hier hebben wij niet voor gekozen omdat we de kleine man niet in de brandende zon in het zwembad laten zitten. Het zwembad is puur ter verkoeling bedoeld, de parasol in de tuin zorgt voor de nodige schaduw. Ook worden er zwembaden met een print op de bodem aangeboden, waar dan extra kosten aan zijn verbonden. Ik ga ervan uit dat de kleine man met zijn billen op de bodem zit waardoor een print overbodig wordt.

Bij het uitzoeken van een babyzwembad is het dus fijn om van te voren te weten aan welke eisen het zwembad voor jou moet voldoen, er is namelijk ontzettend veel variatie in modellen en in prijsklasse. Wel is het handig dat je erop let of er een reparatiesetje bijgeleverd wordt, mocht je het zwembad mee willen nemen op vakantie.

Iedereen veel waterpret toegewenst! 🙂

, , , , ,

Post navigation

4 thoughts on “Waterpret

  1. Wat lekker zo’n badje, Stef zal er wel heel erg blij mee zijn.
    Al heb ik het pas volgend jaar nodig.Weet nu waar ik het badje kan vinden. Thanks!

  2. Deze zwembadjes zijn zo leuk! We hebben zelf niet echt een grote tuin, maar we hebben er één gevonden die precies op het gras past. De kleinkinderen komen in de zomer namelijk geregeld over de vloer en die vinden het altijd zo leuk als zo’n soort badje opstaat. Ze spelen er de hele dag in. Geen omkijken meer naar dus.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.