Picknicken

Waar ik eerder nog de hele dag dansend in de zon op een bevrijdingsfestival zou staan, is het nu tijd om andere plannen te maken. Maar wat is leuk om op een mooie zonnige dag te doen met een dreumes?
Ons eigen privé feestje voor 3 personen. Van de zon genieten, eten, drinken, muziekje erbij en chillen. We hebben broodjes, drinken, speelgoed, zonnebrandcrème, parasol en het picknickkleed ingepakt. Toen de kleine man na zijn ochtendslaapje weer wakker was zijn we naar het vogeleiland (een park dichtbij huis) gegaan. In de ochtend was het al goed warm, we hebben in het gras dichtbij het water een plekje opgezocht. Er waaide een fris windje waardoor het voor de kleine man goed uit te houden was.

IMG-20160505-WA0003

 

Ik had verwacht dat hij de omgeving zou gaan ontdekken en er van door zou gaan zodra hij op het picknickkleed zat, maar dat was niet het geval. Is ook fijn om zo dichtbij papa en mama te blijven. Na het brood eten kwamen we er achter dat we de snoetenpoetsers vergeten waren, maar de kleine man vond hier uiteraard een oplossing voor en smeerde zijn handjes vol appelstroop en pindakaas af aan mijn witte broek. Hij keek mij grijnzend en met glunderde oogjes aan alsof hij wilde zeggen: geen probleem mama, mijn handjes zijn nu schoon.

Het was een heerlijke dag en zeker voor herhaling vatbaar, maar dan wel met de snoetenpoetsers!

 

 

 

, ,

Post navigation

One thought on “Picknicken

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.