Mamarazzzi

Mijn kleine man is alweer 13 maanden! Wat gaat de tijd toch snel ( ik klink als mijn oma 😉 ) en wat mooi om de enorme sprongen te zien die mijn kleine man gemaakt heeft in die tijd.
Al deze sprongen en ook andere momenten heb ik allemaal vastgelegd op foto. Mijn mobiel maakt overuren en daarom heb ik een polaroid camera gekregen van mijn zusjes en ouders.

592400_pb_01[1]Prachtig mooi dingetje met een bijpassend tasje zodat ik het overal mee naar toe kan nemen.
De polaroid camera kan in het bruinleren tasje blijven zitten als je een foto wilt maken, de voorkant van de tas kan doormiddel van drukknopen handig eraf gehaald worden zodat de lens vrij komt.

Erg fijn als mijn kleine man onbezorgd aan het spelen is en ik snel een foto van hem wil maken. Moet er niet aan denken om eerst de camera uit de tas te moeten halen om vervolgens erachter te komen dat het “moment” alweer voorbij is.

Moederdagcadeaus
Dit jaar was alweer de 2e keer dat ik een Moederdag mocht meemaken.
Mijn Moederdag cadeaus dit jaar waren handige accessoires voor mijn polaroidcamera. Allemaal voor een klein prijsje, Moederdag gaat om de beleving en niet om de cadeaus.

moederdag2            moederdag1          moederdag

Mijn Moederdagcadeaus: Twee foto albums, 4 verschillende kleuren lenzen en een foto album die ik telkens kan wisselen en een mooi plekje in de woonkamer krijgt.

Voordelen
Dat ik een heel artikel aan mijn polaroidcamera wijdt zegt waarschijnlijk al genoeg, ik ben er héél erg blij mee.
Eén van de belangrijkste voordelen vind ik dat ik niet meer eindeloos al die gemaakte foto’s in een fotoalbum hoef te plakken. Mijn kleine man heeft 2 dikke baby albums vol met foto’s, die ik met pijn en moeite heb ingeplakt. Wat een hoop tijd gaat DAAR inzitten, dat gepruts met van die plakhoekjes is nu ook verleden tijd.
Niet dat ik nooit meer foto’s zal afdrukken, maar wel een hele hoop minder in ieder geval.

De foto’s van de polaroid camera worden direct afgedrukt, zijn puur en echt. Ze zijn niet aangepast en soms overbelicht. Maar ik vind het prachtig! Als de kleine man bij zijn overgroot oma’s op bezoek is dan kan ik direct een prachtige foto aan hen geven.
Hoe leuk 😀

Komend weekend ben ik vrij en ik heb hele mooie accessoires voor mijn camera gespot in de stad, dat wordt shoppen.

Allemaal alvast een fijn weekend toegewenst!!

 

, , ,

Post navigation

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.