Review: Zensy kruik

Eén van de dingen die absoluut niet op het voorbereidingslijstje van de baby uitzet mag ontbreken is de zensy.
Een kruik om het wiegje van je baby voor te verwarmen, zonder het gestuntel met kokend water en bang zijn voor het lekken van een kruik.

De zensy is vanuit de fabriek al gevuld en geseald met een vloeistof waardoor je zelf niet met water in de weer hoeft. De zensy geeft een gelijkmatige warmte af, er is geen warmte piek wat je met een normale kruik wel hebt, je ukkie kan hierdoor heerlijk doorslapen. Het meest prettige aan de zensy vind ik zelf dat deze al met een paar minuten (door middel van een stekker in het stopcontact) is opgewarmd, ideaal. Wij hadden het geluk dat we deze mochten lenen van mijn schoonzus. Zelf gebruik ik nooit een kruik, omdat ik bang ben dat het gaat lekken ook al is deze kans heel klein.  De nieuwprijs voor een zensy is € 29,95.
Er is ook een ruime keuze uit zensy hoezen variërend van € 4,95 – € 19,95.

Zelf deden we de kruik als het eenmaal opgewarmd was onder het lakentje zodat de wieg voorverwarmd was en als ukkie er weer in ging liggen haalden we de zensy eruit.

Onze kraamhulp deed de eerste week wel de kruik tegelijkertijd met ukkie in de wieg. De zensy had ze omwikkeld met handdoeken om ons ukkie te beschermen tegen de hitte.
Hier vind je de instructie video hoe je de zensy kunt klaar maken voor gebruik.

Ik beveel het gebruik van de zensy aan omdat het veilig, makkelijk in gebruik en snel klaar is. In de eerste periode dat mijn ukkie er was wilde ik zoveel mogelijk van hem genieten zonder mij zorgen te maken over het gebruik van producten voor zijn verzorging. Daar heeft de zensy mij zeker bij geholpen.

, , , , , , ,

Post navigation

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.