Shoplog: Zara Sale 2017

Net als vorig jaar, zo tegen de zomervakantie aan kijk ik mijn ogen weer uit als er sale is bij de Zara. Een paar weken geleden toen het 30 graden en warmer was hier in Nederland, trok ik de schoenen en sokken van mijn kleine man uit en schrok van de lucht die van zijn kleine voetjes af kwam. Logisch ook, want wie heeft er met 30 graden nu sokken en sneakers aan? Nou, mijn kind!

Op zoek naar sandalen dus, in eerste instantie wilde ik graag leren sandalen voor hem halen omdat naar mijn idee dit een stevig en passend voetbed voor hem zou creëren, alleen hebben de meeste sandalen ook open teentjes. Dat wil ik dus niet, mijn kleine man moet buiten een stenen trap op kunnen kruipen, kunnen voetballen en rennen zonder dat hij zijn kleine tenen stoot. Aiii, lijkt mij zo pijnlijk. Zoals het een goede moeder betaamd wil ik de kleine man voor al die kleine pijntjes zo lang mogelijk behoeden, dus op zoek naar sandalen met een dichte neus. En warempel, de Zara heeft deze!

Dus géén leer maar WEL sandalen met een dichte neus. Ik heb ze in het oker geel en in het blauw gekocht omdat ik niet kon kiezen en dus ook maar meteen twee verschillende maten omdat ik niet weet of het klein of groot uitvalt.

Daarbij kon ik het niet laten om ook maar gelijk een nieuw zomerjas te halen, een stoer spijkerjasje! De binnenzijde is van katoen en het jasje heeft een capuchon (vind ik wel belangrijk gezien de Nederlandse zomers onvoorspelbaar zijn).
Vandaag kwam de bestelling binnen en morgenochtend mag hij het dan eindelijk passen, ik ben benieuwd hoe het hem staat, jij ook?

 

 

 

, , , , , , , ,

Post navigation

One thought on “Shoplog: Zara Sale 2017

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.