Shoplog: Zara Sale

Nu met mijn reeks nachtdiensten doe ik naast slapen overdag niet zo veel, ik ben in zombie-modus. Maar waar ik wel de energie voor heb is online shoppen en dan het liefst voor mijn kleine ukkepuk. S. wordt in mei alweer 2 jaar. Sinds hij kan lopen, rennen en klimmen hebben zijn broeken en schoenen wat te verduren gehad. Een goede reden om weer rond te kijken voor wat nieuws.

Twee paar sneakers gehaald in maat 21. Hij draagt nu al geruime tijd maat 21 maar ik heb het idee dat deze hem nog vrij ruim zitten. En een regelrechte beginnersfout, we hebben voor zijn eerste schoentjes witte sneakers gehaald. Gezien S. houdt van klimmen, kruipen, rennen, lopen en vooral schoppen tegen alles wat op zijn pad komt. Het wit van zijn neus is inmiddels weggesleten en heeft plaats gemaakt voor een zwarte veeg. Tijd voor nieuwe dus!

Gezien de lente inmiddels is aangebroken en ik er vanuit ga dat het mooie weer er aan gaat komen, ook alvast 2 luchtige broekjes van katoen in mt 92. Vorig jaar droeg S. nog veel joggingsbroekjes maar nu hij echt een kleine jongeman wordt is die tijd wat mij betreft wel voorbij. Het is nu tijd voor stoere broeken..en spijkerbroekjes heeft hij genoeg dus wilde nu weleens wat anders. S. draagt momenteel nog mt 80/86, dus hier past hij voorlopig nog niet in.

Het blauwe is een pull up broekje met contrasterende taille. Elastische tailleband en pijpen. Taillekoord en een zijzakje met applicatie. Het zwarte is een broekje met gekruiste taille en drukknoopjes. Het heeft cargozakken en sterretje op het label voor een stoer effect.

Met slechts 4 aankopen heb ik het nog bescheiden gehouden. Vanavond zal S. de nieuwe aankopen mogen bewonderen, ik ben benieuwd wat hij ervan vindt.

, , ,

Post navigation

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.