Pasta met iets extra’s

De laatste tijd ben ik in de “al-het-eten-opmaken-modus”. Dus de restjes groente die ik over houdt verdwijnen geregeld in een zelfgemaakte quiche of nasi schotel.
Nu ik deze maand wat diensten extra werk merk ik dat het uitproberen van nieuwe gerechten wat naar de achtergrond verdwijnt. Tijd dus om weer eens wat uit te proberen, met een goede planning moet dit lukken. Daarom heb ik dit keer gekozen voor pasta!
Het soort eten waar mijn beide mannen dol op zijn, het is makkelijk en snel te maken.
Ideaal in deze drukke periode.

Restjes opmaken
De reden dat ik de laatste tijd alle restjes opmaak en niet weggooi zoals ik altijd gewend was is puur omdat het mij beter uitkomt. Van de restjes groente kan ik zo weer een snelle en gezonde maaltijd op tafel zetten. Ik heb dagen ertussen dat ik echt niet weet wat ik nu weer moet verzinnen om te koken. Het is niet zo dat die mannen van mij met een idee op te proppen komen, ze vinden alles goed. Mooi makkelijk zou je denken…NOT!

Inspiratieloos
De laatste tijd zoek ik tussen het online shoppen door naar recepten. De inhoud van de kookboeken voor baby’s heb ik nu wel gezien, ik wil wat anders. Iets vernieuwends, verrassends. Omdat ik nog cherrytomaatjes in de koelkast had liggen heb ik dit op Google ingetikt en zo kwam ik op de site van Pauline ’s keuken terecht.

Pasta met Mascarpone
Het recept kun je vinden door op de link te klikken. Het eten is binnen een half uurtje klaar, heerlijk om zo kort in de keuken te hoeven staan met dit warme weer.
Het gerecht is echt een aanrader, vandaar dat ik deze dan ook graag met jullie deel.

Veel eetplezier!

 

, , , , ,

Post navigation

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.