Tip: Kindvriendelijk restaurant – Gorssel

Gisteren zijn we een hapje gaan eten bij restaurant Jansen en Jansen in Gorssel, een echte aanrader als je zorgeloos met je kids uit eten wilt gaan. Het restaurant ligt in een bosrijke omgeving, een mooie locatie om na een boswandeling neer te ploffen voor een hapje en een drankje.

S. is 2,5 jaar en wil na max. een kwartier stil op zijn stoel gezeten te hebben graag rondrennen, spelen en af en toe om zijn papa en mama roepen, dit restaurant is voor ons dan ook echt een uitkomst.

De menu kaart bestaat uit allerlei kleine wild gerechten die je niet snel op een menu kaart tegenkomt, leuk om een keer geproefd te hebben. Voor S. hadden ze een plankje met allerlei vis,- en vleeshapjes en zelfs poffertjes samengesteld. Normaal hebben ze een buffet waar de kids van kunnen snoepen maar het was een vrij rustige avond daarom kregen we de plank als alternatief, perfect voor onze kleine uk.

Het restaurant is in twee gedeeltes opgesplitst, je kan in het familie gedeelte plaats nemen waar de indoor speeltuin aan grenst of in het andere gedeelte wat overigens ook heel smaakvol is ingericht.
Wij zijn uiteindelijk vanuit het familie gedeelte verhuist naar de indoorspeeltuin waar ook tafels en stoelen staan, zo hadden we zicht op S. en konden we toch rustig genieten van het eten.

Het eten was mij iets te chique, allerlei aparte smaken verwerkt in kleine hapjes die overigens met zorg waren opgemaakt. Maar voor een drankje komen wij hier zeker nog een keer terug!

, , , , ,

Post navigation

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.