Voor het eerst met z’n 3tjes uiteten

De eerste keer met z’n 3tjes uiteten is een feit. Van te voren had ik al allerlei scenario’s in mijn hoofd gehaald als ik alleen al dacht om een keer uiteten te gaan. Het was toch wel even een dingetje, zouden wij en anderen rustig kunnen eten? Is er een kinderstoel aanwezig?Is er speelgoed aanwezig voor als wij wat vergeten zijn? Hoe zit het met kinderbestek? Zouden we lang op het eten moeten wachten terwijl we alles uit de kast trekken om onze kleine man te vermaken? Zou hij stil blijven zitten of zijn al die andere mensen met het bord eten voor hun neus ook interessant? 

Het was juist heel impulsief om uit eten te gaan. We hadden nasi voor onze neus, maar het zag er niet uit. Ik had het voor elkaar gekregen om er een natte papperige massa van te maken. ‘Kom op, we trekken onze jassen aan en gaan op zoek naar eten’. Binnen no time stonden we buiten, gezamenlijk liepen we met de kleine man in de kinderwagen richting de Brink.

We waren op zoek naar een kindvriendelijk restaurant maar waar vind je die? Zo kwamen we uit bij pannenkoekenhuis Ot & Sien, zonder reservering bleek het eigenlijk niet mogelijk.

Het pannenkoekenhuis zat propvol, wel was er in de kelder plek. Eerst maar eens even kijken dan. Het bleek een ware uitkomst. Beneden waren allemaal tafeltjes en een heuse speelhoek voor kinderen, er was verder geen mens te bekennen. Heerlijk…er werd door het personeel een kinderstoel voor de kleine man opgehaald. Waar hij nauwelijks in heeft gezeten want hij was continue aan het spelen in de speelhoek en aan het donderjagen. Onder de tafels en stoelen door, heen en weer kruipen. Zo af en toe vanonder een tafeltje zwaaien en schreeuwen naar ons. Het was geweldig!

Het is alweer een maand of 4 geleden dat we voor het eerst uit eten zijn geweest maar sindsdien gaan we met enige regelmaat met z’n 3-tjes een hapje buiten de deur eten en het blijft een succes 🙂

, , , , , , ,

Post navigation

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.