Verslag van ons eerste uitje naar Burgers’ Zoo

Wij waren er klaar voor, ons eerste uitje met z’n 3tjes naar de dierentuin. Burgers’ Zoo in Arnhem is het geworden, dicht bij ons huis waardoor het uitje tussen de voedingen van de kleine man kon worden gepland. Van te voren hadden we besloten om een abonnement te nemen op het park. Zelf ben ik hier vroeger toen ik klein was vaak geweest met mijn ouders en zusjes, ik ben dol op dit park. Gezien de prijzen is het ook voordeliger om een abonnement te nemen omdat je het er in 2,5 keer uit hebt. Voor volwassenen is een kaartje 21,- euro per persoon en een abonnement is 57,50 per persoon.
Best aantrekkelijk als je al weet dat je meerdere keren in een jaar er heen zal gaan. En het park is 365 dagen per jaar geopend.

We hebben de kleine man de Ocean, Safari, Bush en de speeltuin laten zien. burgerszoo

In het gebied Safari heeft hij de giraffe gezien. Er was een lange loopbrug gebouwd, (toegankelijk met de kinderwagen) zodat de dieren in de verte ook te zien waren.

De Ocean vond hij nog het indrukwekkendst. Om hem heen allerlei gekleurde vissen, hij keek zijn ogen uit.

De Bush vind ik zelf altijd heerlijk, de warme temperaturen, het groen om je heen en de waterval. Het is een speciaal sfeertje wat er hangt, waar ik blij van wordt.

In het park zelf zijn we nog naar de mangrove gegaan, waar we overigens geen dieren hebben pexels-photogezien en we hebben een bezoekje aan de olifanten gebracht. De kleine man vond de andere kinderen om heen een stuk interessanter dan de olifanten. Overal waar hij een ander kindje zag wees hij met zijn vinger heen en begon enthousiast te brabbelen.

Het was een heerlijke dag zo met z’n 3tjes, ik kijk alweer uit naar de volgende keer.

 

, , ,

Post navigation

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.