Duplo creaties

Van familie hebben we Duplo Lego gekregen omdat mijn neefjes en nichtjes er te oud voor werden. Ook onze vrienden hebben ons verrast met mooi aanvullende setjes van Duplo waaronder een stoere race auto en een tractor, zo leuk! Met zijn 13 maanden is onze kleine man ook echt van het spelen met auto’s. Hij rijdt de gehele kamer ermee door.

Je kan je vast wel voorstellen, je hebt een berg duplo….en dan? In eerste instantie hebben we onze eigen inspiratie er op los gelaten en een aantal mooie creaties gemaakt. Na een aantal weken bouwen, met elke week een nieuwe creatie waren we echter op zoek naar nieuwe inspiratie. We zijn op internet gaan zoeken en vonden leuke voorbeelden zoals het maken van een mega ballenbaan en een achtbaan. Twee uitdagingen die ik samen met mijn vriend wel aandurf (de kleine man is nog van het gooi- en smijtwerk) dus staan we er nog eventjes alleen voor. Maar dat mag de pret niet drukken, want fanatiek Duplo bouwen dat doen we tegenwoordig als de kleine man aan het slapen is. Vergeet niet dat we het bouwen uiteraard alleen voor hem doen 😉
Als de creaties straks klaar zijn dan mag het spelen met de Duplo beginnen!
Ik kan niet wachten om zijn gezicht te zien als hij straks de ballen in de ballenbaan naar beneden ziet rollen.

 

Fanatiek Duplo bouwen dat doen we tegenwoordig als de kleine man aan het slapen is.

 

Duplo bouwvoorbeelden set
Mocht je het prettig vinden om aan de hand van een set kaarten te bouwen dan is er een bouwvoorbeelden set van Duplo online verkrijgbaar. Deze heb ik zelf nog niet aangeschaft omdat op Pinterest genoeg te vinden is aan voorbeelden. Maar mocht de kleine man straks zelf gaan bouwen dan kan zo’n setje wel heel handig en leerzaam voor hem zijn.

Onze creaties wil ik jullie niet onthouden, deze zijn te zien in de diashow!

Deze diashow vereist JavaScript.

 

 

 

 

, , , ,

Post navigation

One thought on “Duplo creaties

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.