Vtech Baby Touch Tablet

Afgelopen weekend was mijn vrije weekend. Na twee weekenden te hebben gewerkt mocht ik twee hele dagen heerlijk met mijn mannen doorbrengen. Even opladen en genieten met elkaar.
We gingen zondag dan ook naar een verjaardag van mijn schoonfamilie en ik dacht dat het niet nodig was om speelgoed mee te nemen voor de kleine man. Eerlijk gezegd was ik het vergeten en kwam ik er in de auto op de heenreis pas achter. Maar ik dacht nog ‘wat maakt het uit, de kleine man speelt toch altijd met alles wat NIET zijn speelgoed is’.
Achteraf gezien een grote fout, die ik niet snel meer zal maken.

Hij zat inderdaad aan alles waar hij niet aan mocht komen, normaal gesproken geen probleem maar nu moesten we de gehele tijd achter hem aan sjokken en keer op keer ‘nee’ zeggen. Voor hem niet leuk en voor ons ook niet. En wat kan hij snel kruipen zeg, zeker als zijn papa en mama achter hem aanzitten, de kleine dondersteen!

Zijn nichtje is 22 maanden, 9 maanden ouder dan onze kleine man. Zij had een Tablet van Vtech bij zich. De Tablet kwam uit de tas en roetsj…wie was daar als eerste? Inderdaad, niet zijn nichtje 😉
Zolang het speelgoed flink wat herrie maakt en er verschillende animaties te zien zijn en dan ook nog in combinatie met “zelluf” doen is mijn kleine man helemaal happy.
Het beeld bestaat uit touchscreen met verschillende apps erop. Het is geschikt voor kinderen in de leeftijd van 1-3 jaar. Al spelenderwijs kan je kleine leren over letters en getallen. In het beeldscherm zie je leuke animaties, ook worden er liedjes gezongen.

Zolang het flink wat herrie maakt en er verschillende animaties te zien zijn in het beeldscherm in combinatie met “zelluf” de apps aantikken is mijn kleine man helemaal happy

Ik lees veel artikels over dat je je kleine niet moet laten spelen met een mobiele telefoon, Ipad, Tablet e.d. Zelf kies ik voor wat goed voelt. Mijn kleine kijkt geen tv, omdat ik hem er nog te jong voor vind. Maar laten we eerlijk zijn. Hij ziet mij en zijn vader op onze telefoon en computer, zijn interesse hiervoor komt niet zomaar uit de lucht vallen. Hij zal opgroeien in een maatschappij waarin veel digitaal is, om hem hier en daar al wat van te laten proeven kan wat mij betreft geen kwaad.
Hij vind het leuk, toont interesse dat hoor je toch niet te remmen? Nee ik ga mijn kleine man stimuleren om te blijven ontdekken. Ik ga een Vtech Touch Baby Tablet kopen!

, , , , , ,

Post navigation

2 thoughts on “Vtech Baby Touch Tablet

 1. Gewoon doen.
  Je kan als ouder heel lang wachten met het aanschaffen van zulke dingen, maar uiteindelijk moet je er toch aan geloven. En deze maatschappij draait om al dat digitale en technische en voor mij onbegrijpelijke computergedoe. Je zult zien hoe snel de kleine man alles leert.
  Gewoon alles met beleid, en duidelijk jullie grenzen aangeven, nee is nee.
  Ook moeilijk, maar voor een kind zijn die grenzen juist heel goed.
  Consequent zijn en op één lijn zitten, dat zijn key words.
  Hahaha, ook soms makkelijker gezegd dan gedaan hoor!
  Je doet t goed. Volg je gevoel.
  <3

  1. Nou Denise, we hebben er één aangeschaft. Je raad het al, hij drukt een paar keer op een knopje en laat het links liggen. Zodra zijn nichtje ermee speelt vindt hij het reuze interessant maar nu hij erbij kan niet. Misschien is het ook iets voor later. Hij zit nu in de fase dat alles wat verplaatst kan worden in huis door hem verschoven wordt. En als het hem niet lukt dan geeft hij een flinke gil wat inhoudt dat papa of mama hem een handje moet helpen. De lieve schat.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.