Zara: schoenen voor een peuter

Een paar maanden geleden heb ik het Zara pakketje mogen ontvangen. Waar ik nog aan het twijfelen was over de juiste maat, gaf het passen de doorslag. Het zijn de oker gele sandalen geworden. Mijn kleine man heeft nu schoenmaat 22. Omdat ik de blauwe sandalen moest retourneren heb ik deze maar meteen geruild voor sneakers in maat 22. Precies dezelfde als die hij nu aan heeft, het zijn fijne grijze sneakers met zwarte verfspatten en een klittenbandsluiting. Hij probeert ze al zelf aan te trekken, ze passen overal bij en hij vindt ze mooi, ook niet geheel onbelangrijk.

Het spijkerjasje in maat 92 is nog iets aan de grote kant, maar om het te retourneren voor een maat 86 ging ons iets te ver. De kleine man is inmiddels al 2,5 jaar.

Het passen van de sandalen had nogal wat voeten in aarde. Het luidkeelse geschreeuw “Neeeeheee, wil niet” en “vind ik niet mooi” wisselende elkaar af. Met z’n tweeën kregen we het uiteindelijk voor elkaar, de één hield S. op schoot terwijl de ander de sandalen probeerde aan te krijgen en ondertussen de trapbewegingen moest ontwijken.  Eenmaal aan, liep hij een paar stappen onwennig rond waarna hij weer verder speelde. Eenmaal aan wilde hij ze natuurlijk niet meer uit. Pfff….ik hoop dat het nog een lange tijd duurt voordat zijn voeten groeien en we weer opnieuw schoenen moeten passen.

Maar voor nu: missie geslaagd!

, , , ,

Post navigation

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.