Samen delen

In mijn vorige blog liet ik zien dat ik van restjes stof snel een cadeautje voor mijn nichtje heb gemaakt. De dag erna deed ik een poging om te stoppen met roken en omdat ik erg onrustig was leek het mij een goed idee om daar gebruik van te maken en het huis op te ruimen. Al snel kwam ik weer uit op het kamertje die J. voor mij heeft ingericht met al mijn naaispulletjes. Er lagen nog een twee reepjes stof van de wegenprint en wat restjes grijs fleece. Daarom hier ook nog twee kussentjes van gemaakt. Nu is S. zijn eigen meubelsetje voorzien van elk een kussentje.
Het werd zeker gewaardeerd want S. probeerde bij thuiskomst aan het eind van de dag meteen zijn kussentjes uit. Het leek wel stoelendans, van zijn ene stoeltje naar zijn bankje, naar zijn andere stoeltje en weer terug.
Nu is S. in de fase waarop hij alles wil delen, heerlijk. Vanochtend vroeg kroop hij met een boekje van Kikker en de 3 kussentjes in zijn handen op de bank. Eén kussentje voor mama, één voor papa en één voor hemzelf. Hij was aan het genieten en terwijl ik hem voorlas wees hij glundert naar de kussentjes. Hier doe ik het voor, de liefde voor mijn kleine uk. Het mooiste wat er bestaat.

, , , , ,

Post navigation

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.